single image

HOYA Hi-Vision SUN Pro

Ez az egyedülállóan új, napszemüveglencsékhez rendelhető színtelen felületkezelés, amely amellett, hogy esztétikus megjelenést nyújt, magas karcállóság és tartósság, illetve fokozott UV-védelem jellemzi.
Akciónk keretében most 50% kedvezménnyel juthat hozzá az új Hi-Vision SUN Pro réteggel ellátott lencsékhez, ha HOYA prémium lencsét vásárol!
Tovább a teljes cikkre!
single image

AntiVirus réteggel ellátott ZEISS lencsék

A ZEISS DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteggel ellátott szemüveglencséje elpusztítja a lencse felszínén található vírusok és baktériumok 99,9%-át!
További jellemzők: teljes UV védelem, alacsony tükröződés, nagy karcállóság, könnyen tisztítható.

Tovább a teljes cikkre!
single image

Sensity 2: Kivilágosodás fénysebességgel

A Sensity 2 lencsék kültéren pillanatok alatt besötétednek, beltéren pedig a korábbinál kétszer gyorsabban kivilágosodnak, így kényelmes látást biztosítanak a különböző fényviszonyok között.
A Sensity 2 lencsék szürke, barna és zöld árnyalatban is kaphatóak!

Tovább a teljes cikkre!
single image

ZEISS tisztítómegoldások

Gyakran megérintett szemüvegeken, okoseszközökön megtapadhatnak a szennyeződések, baktériumok. Ajánlott nagy hangsúlyt fektetni ezen tárgyak higiéniára is!
A ZEISS tisztítóeszközök nagyon hatékony segítséget nyújtanak a szemüvegének, vagy az okoseszközének tisztításában.

Tovább a teljes cikkre!
single image

A fényre sötétedő lencsék

A legújabb generációjú fényre sötétedő lencsék minden vásárlói igényt kielégítenek, hiszen a szabadban, UV-sugárzás hatására pár másodperc alatt 80, de akár 90%-os mértékig sötétednek be, és válnak napszemüveggé. Beltéren szintén pillanatokon belül változnak vissza hagyományos lencsévé. 100%-os védelmet nyújtanak a káros sugarak ellen.
Ha kíváncsi a fényre sötétedő lencsék további jellemzőire, és hogy kiknek ajánlott ilyen szemüveget választani, olvassa el a teljes cikket!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Hoya Hi-Vision a kivállóság rétegei

A Hoya Hi-Vision Longlife egy prémium kategóriás, többrégetű felületkezelés, mely megvédi szemüveglencséit. A Hoya legtartósabb tükröződéscsökkentő felületkezelése.
A Hoya Hi-Vision LongLife felületkezelése jobban teljesít a karcolások, szennyeződések és visszatükröződések megelőzésében.

Tovább a teljes cikkre!
single image

Hoya Polarized lencsék

A Hoya Polarizált lencsék hatékonyan kiszűrik a zavaró fényvisszaverődéseket és a ragyogást, és kontrasztosabb látást biztosítanak. Így nagyobb kényelmet nyújtanak a szabadban, még a legvakítobb napfényben is.
Olvassa el a cikket és megtudhatja, kiknek ajánljuk a Hoya új Polarizált lencséit!

Tovább a teljes cikkre!
single image

BAUSCH + LOMB termékek

A BAUSCH + LOMB igazi márkanévnek számít a szemészeti készítmények területén, méghozzá azért, mert fogyasztói igényekhez alakított, népszerű, innovatív bioinspirációs termékeket kínál az egész világon.
A kontaktlencse kollekciója is igen széles, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabbat és a neki tetszőt!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Kontaktlencse - ápolási útmutató

Lencséi tisztítása, fertőtlenítése és fehérjeoldása érdekében nem árt néhány fontos tanácsot megfogadni! A BAUSCH + LOMB Kontaktlencse-ápolási protokollja, a Biotrue multifunkciós ápolószer
ajánlásával és bemutatásával nyújt hasznos tippeket arra vonatkozóan, hogyan lesz egészséges és kényelmes a kontaktlencse-viselés!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Élvezze a kontaktlencse nyújtotta egész napos kényelmet

Az egynapos lencséket naponta kell cserélni, és ez a legegészségesebb viselési mód is….de talán azt nem tudta, hogy a Medivue® Comfort 1 Day lencséket kivételes viselési kényelem jellemzi az egész nap folyamán, reggeltől estig.
A Medivue® Comfort 1 Day lencséknek egyedülálló hidratáló rétege van, amely a lencsék felületét bevonva csökkenti a vízveszteséget.

Tovább a teljes cikkre!
single image

ZEISS kék-ibolya fényt szűrő kínálata

A ZEISS DuraVision® BlueProtect egy speciális réteg, amelyet kimondottan azoknak fejlesztettek ki, akik idejük nagy részét beltérben töltik LED-ek, TV-k, számítógépek vagy tabletek kijelzőinek kék-ibolya fényével körülvéve.
A ZEISS DuraVision® BlueProtect részben visszaveri ezen források kék-ibolya fényét, így elkerüli, hogy a fény a szembe kerüljön.

Tovább a teljes cikkre!
single image

Biztonságos vezetés EnRoute szemüveglencsékkel

Látásunk számára a vezetés az egyik leginkább megerőltető tevékenység. A vezetéshez kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek.
Így a sofőrök kényelmesen és magabiztosan érezhetik magukat az utakon, a napszaktól és az időjárási viszonyoktól függetlenül!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Hatékony védelem a kék fénnyel szemben

A digitális eszközök (okostelefon, TV, számítógép, táblagép) kék fényt bocsátanak ki. A kék fény túlzott mennyiségben a szem megerőltetéséhez, szemfáradtsághoz is vezethet.
A HOYA BlueControl lencséi hatékony védelmet nyújtanak a kék fénnyel szemben: segít megvédeni szemünk egészségét, és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.

Tovább a teljes cikkre!
single image

Teljes UV-védelem minden színtelen lencsén

Az UV-sugárzás minden nap jelen van télen és nyáron, napos és felhős időben is! Az UV-sugarak a szemet is károsíthatják és számos szembetegséget is okozhatnak!
Ne kockáztassa szemei egészségét! Vásárolja meg most ZEISS lencséjét az új UVProtect technológiával!

Tovább a teljes cikkre!
single image

A szemünk védelme a digitális világban

A számítógépek, TV-k és okostelefonok digitális szemfáradtságot okoznak. Ennek tünetei – pl. szemirritáció, homályos látás vagy fejfájás – már két óra eszközhasználat után jelentkezhetnek!
Szemünk nem a digitális kijelzőkhöz lett megalkotva, de a HOYA Sync lencsék igen!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Fényre sötétedő ZEISS szemüveglencse UV védelemmel

Szeretné, hogy szemei védve legyenek a káros UV sugarakkal szemben? A kiváló ZEISS minőségnek köszönhetően nem szükséges aggódnia. A PhotoFusion fényre sötétedő szemüveglencsék 100%-os védelmet nyújtanak szemeinek.

Tovább a teljes cikkre!
single image

A pillanat, amikor rohanó világunkban a szeme megpihen

A digitális eszközök használata megeröltető és fárasztó a szemnek. Maradjon fitt a nap végéig a ZEISS Digital Lens viselésével!


Olvassa el a teljes cikket!

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!