single image

Biztonságos vezetés EnRoute szemüveglencsékkel

Tudta Ön, hogy a látásunk számára a vezetés az egyik leginkább megerőltető tevékenység? Szemeinknek  vezetés közben hatalmas mennyiségű vizuális adatot kell feldolgozniuk, valamint gyors váltásokat szükséges végezniük a közeli és a távoli képek között. Emellett, a különböző időjárási viszonyok, például a köd, az eső, a hó és a napsütés is zavarhatják a látásunkat. 

A sofőrök reakcióideje 90%-ban a látásukon múlik, a nem megfelelő látási viszonyok így lassabb reakcióidőt eredményeznek. Az utakon pedig pillanatok alatt kialakulhatnak veszélyes helyzetek, ezért a megfelelő szemüveg viselete rendkívül fontos. A vezetéshez kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék  minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. Így a sofőrök kényelmesen és magabiztosan érezhetik magukat az utakon, a napszaktól és az időjárási viszonyoktól függetlenül! Az EnRoute lencse kimondottan a hivatásos sofőrök igényeinek megfelelően kerül kialakításra.

Vásárlói előnyök

  • Nagymértékben csökkenti a zavaró fényvisszaverődéseket.
  • Kontrasztosabb látást és torzításmentes látómezőt biztosít gyors fókuszváltások során is.
  • Pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak.


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Nyitva tartás


Hétfő  11-17

Kedd  9-18

Szerda  9-17

Csütörtök  9-18

Péntek  9-17

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

OTP Cafeteria kártya

K&H Szép Kártya

OTP Széchényi kártya

MKB Széchényi kártya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!