single image

BAUSCH + LOMB ULTRA

A BAUSCH + LOMB ULTRA  kontaktlencsék minden lényeges tekintetben magas színvonalon teljesítenek!

Jellemzők:

 • Természetes, szabad, komfortos érzés és kényelem
 • Megfelel a páciens jelenkori vágyainak
 • Napi viselésre ajánlott
 • Kivételes nedvessége van a lencsének egész nap, ugyanis 16 órán át mindvégig megtartja nedvesség-tartalmának a 95%-át
 • A használók 90%-a szerint, a BAUSCH + LOMB ULTRA kontaktlencsék viselésekor kevésbé érzik száraznak és fáradtnak a szemüket, miután egész napjukat digitális eszközök képernyői előtt töltötték.
 • Az élkiképzésben mutatkozó különbségek pislogáskor kihatnak a lencse és a szemhéj kölcsönhatására. Az egyre vékonyodó szélű lencse kevésbé mozdul el, mint a tompább élkiképzésűek.
 • A BAUSCH + LOMB ULTRA kontaktlencsék pereme egyenletesen vékonyodó, ezáltal a lencse jelenléte kevésbé érezhető, és a viselése is kényelmesebb.
 • Színezettség: halványkék
 • Ajánlott csereidő: havonta


További típusok a BAUSCH + LOMB kontaktlencse kínálatából: 

 1. PUREVISION 2 HD: Még rossz fényviszonyok között is kristálytiszta látást biztosít, és már az első behelyezéskor is kényelmes, így a kezdőknek is ajánlott. Magas oxigénáteresztő képessége miatt a szemek tiszták és ragyogók lesznek! Vékony lencsekialakítása révén, meglepően természetes viselési érzést biztosít és elősegíti az egész napon át tartó komfortot. Gyenge fényviszonyok mellett is csökkenti a fényudvar-képződést és a káprázást, ami rendkívül előnyös lehet például éjszakai vezetés során, vagy mozizás közben. A színezettsége halványkék, cserélni pedig havonta ajánlott.

 2. PUREVISION 2 HD FOR ASTIGMATISM: A tórikus lencsék új generációja, mely képes lépést tartani páciense minden egyes mozdulatával, biztosítva a kristálytiszta látást reggeltől estig, az év minden napján! Egész napon át tartó kivételes stabilitást biztosít, és még gyenge fényviszonyok között is rendkívül éles látást biztosít. A felhelyezéstől a kivételig tartó kényelmet nyújt. Nappali viseletre ajánlott, a színezettsége halványkék, cserélni pedig havonta ildomos. 

 3. PUREVISION 2 HD FOR PRESBYOPIA: Multifokális szilikon-hidrogél kontaktlencse, hogy a páciens élesen lásson közelre, távolra és a két tartomány közötti minden távolságra! Új, lekerekített lencseszél jellemzi, és kimagasló kényelmet biztosít egész nap, ráadásul még UV-védelemmel is ellátott! A lencse és a szemhéj közötti interakció gyengéd. A színezettsége halványkék, a viselése pedig lehet napi, kiterjesztett, de akár 30 napon át tartó is.

 4. PUREVISION: A PureVision kontaktlencsék, összetételüknek és optikai kialakításuknak köszönhetően, kiemelkedő látásélességet és komfortérzetet, egészséges lencseviselést biztosítanak a pácienseknek. Számottevően jobb komfortérzetet biztosít behelyezéskor, illetve 4 óra elteltével. A szilikon-hidrogél alapanyaga és a felszínkiképzése együttesen irányítja a hidratáció dinamikáját és megkönnyíti a folyadék szállítását. Színezettsége halványkék, a viselése lehet napi, vagy folyamatos is! Cserélnihavonta ajánlott! 

 5. PUREVISION TORIC: Előnyei, hogy kiemelkedő látásélességet és stabilitást biztosít, gyenge fényviszonyok között is rendkívül élesen lehet látni a használata mellett, és mindezeken túl, még kényelmes és egészséges is! A szimmetrikus prizmaballasztnak köszönhetően pislogás után gyorsan visszaáll az eredeti helyzetébe. Színezettsége halványkék, egész napos vagy akár 30 napon át tartó viselése is megengedett. Az ajánlott csereideje: havonta. 

 6. PUREVISION MULTI-FOCAL: Legfőbb tulajdonsága, hogy az összes távolságra jó látási és viselési komfortot biztosítanak! A PureVision Multi-Focal kontaktlencsék fokozatos dioptria-átmenettel minden távolságra jó korrekciót adnak (közeli zóna, köztes zóna, távoli zóna). A szférikus torzításkontrollnak köszönhetően kitűnő távollátást biztosít a széli részekben is. Kiemelkedő komfortot nyújt, és a szemünk a nap végén is egészséges és tiszta fehér marad. A PureVision Multi-Focal lencsék használatával a szaruhártya éjszakai (csukott szemek melletti) ödémája ugyanolyan szinten van, mint a lencsét egyáltalán nem viselők esetében. Színezettsége halványkék, egész napos vagy akár 30 napon át tartó viselése is megengedett. Az ajánlott csereideje: havonta.

 7. BIOTRUE ONEDAY NAPI KONTAKTLENCSE: HyperGel alapanyagú, melynek jellemzője, hogy biztosítja a nyitott szem számára szükséges oxigénszintet, szilikon használata nélkül. Víztartalma a legmagasabb a napi kontaktlencsék között, és víztartalma a szaruhártyához igazodik. 16 óra viselés után is megőrzi a nedvességét a kontaktlencse, melyet úgy tervezték, hogy kimagasló kényelmet biztosítson. Színezettsége halványkék, használata pedig, a nevéből fakadóan is, egy napra szól. 

 8. BIOTRUE ONEDAY FOR PRESBYOPIA: Kényelem egész napon át, és éles látás miden távolságra! Ez a Biotrue ONEday for PRESBYOPIA kontaktlencse, mely megbízható, egyszerűen illeszthető, napi viselésű, eldobható, multifokális lencse. Víztartalma megegyezik a szaruhártyáéval, az egész napos komfort érdekében. UV-szűrővel is el van látva, és kiegészíti a napszemüveg nyújtotta védelmet is. Színezettsége halványkék, cserélni pedig naponta kell.

 9. SOFLENS DAILY DISPOSABLE KONTAKTLENCSE: A High Definition Optics rendszer minden dioptriatartományban korrigálja a szférikus torzítást, ezáltal éles látást biztosít, különösen rossz fényviszonyok mellett! Kiemelkedő komfortot nyújt reggeltől estig, és a kezelhetősége is egyszerű a lencsének, ugyanis jó szakítószilárdsággal rendelkezik, ami csökkenti a szakadás esélyeit. Éppen ezek miatt, a kezdő felhasználók számára is vonzó lehet. Színezettsége halványkék, cserélni pedig napontaajánlott.

 10. SOFLENS DAILY DISPOSABLE TORIC: Előnyei, hogy kiemelkedő látásélességet és stabilitást nyújt. Kényelmes és higiénikus, és még gyenge fényviszonyok között is renkdívül éles látást garantál! A szimmetrikus prizmaballasztnak köszönhetően pislogás után gyorsan visszaáll eredeti pozíciójába, és egységesen éles látást biztosít. A lencse poloxamin-bevonata nedvességmegtartó hatással bír, és a könnyel együtt bevonja a lencse felszínét. A poloxamin hosszan tartó vízmegtartó hatásának köszönhetően egész napos kényelmes lencseviselést biztosít. Színezettsége halványkék, használata pedig egy napra szól. 

 11. SOFLENS NATURAL COLORS: Azon túl, hogy természetes komfortérzetet, és csökkentett szemhéj-lencse interakciót nyújt, még 10 népszerű szín közül is választani lehet a vibráló megjelenésért! Színválaszték: Amazon, Jade, Emerald, Aqumarine, Pacific, Topaz, Platinum, Indigo, India, Dark Hazel. A SofLens Natural Colors lencsék is a napi viselésű lencsék közé tartoznak. 

A BAUSCH + LOMB a kontaktlencsék ápolására a Biotrue multifunkciós ápolószert javasolja, melyről a Kontaktlencse-ápolási útmutató című cikkben olvashatnak bővebben. 


 


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!