single image

ZEISS lencsék AntiVirus réteggel

A COVID19-világjárvány valamilyen módon mindannyiunkra hatással van, és sokkal nagyobb tudatossággal figyelünk a vírusokra és a fertőzések következményeire. Sokkal jobban figyelünk a kórokozók jelenlétére és terjedési módjára, mind eddig valaha.

Ennek a fokozott tudatosságnak köszönhetően hallhatott már a „gyakran megérintett tárgyak” kifejezésről. Idetartoznak azok a dolgok, amiket rendszeresen megérintünk, és így hatással lehetnek az általános higiéniánkra. A szemüveglencsék gyakran megérintett tárgyak, amelyek felületén akár vírusok és baktériumok is lehetnek. A probléma megoldása érdekében a ZEISS vállalat létrehozta a ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV elnevezésű antimikrobiális réteget, amely elpusztítja a vírusok és baktériumok 99,9%-át. 

Az AntiVirus réteggel rendelkező ZEISS lencsék előnyei:

Magasabb szintű szemüveglencse-higiénia

DuraVision AntiVirus Platinum vírusölő és antibakteriális hatású réteg, amely aktívan harcol és elpusztítja a lencse felszínén található, potenciálisan kárós vírusok és baktériumok 99,9%-át, javítva ezzel a szemüveglencse higiéniáját.

Fokozott védelem

A vírusölő és antibakteriális hatású réteggel rendelkező ZEISS lencsék (színtelen lencsék is) teljes UV védelmet nyújtanak egészen 400 nm-ig.

Korszerű, tartós, könnyen tisztítható

Azok számára, akik foltmentes szemüveget szeretnének, ezek a lencsék a prémium ZEISS DuraVision Platinum réteg összes előnyével is rendelkeznek. A réteget úgy tervezték, hogy a ZEISS védjegyévé vált alacsoly tükröződés és kevésbé látható kékes visszaverődés tulajdonságait is magában hordozza. Ezeket a szemüveglencséket nagy karcállóságra is optimalizálták, és könnyen tisztíthatóak.


Milyen technológia áll a ZEISS AntiVirus rétege mögött?

Olyan technológiát fejlesztettünk ki, amelynek során antimikrobiális ezüstöt viszünk fel egy tükröződéscsökkentő rétegre, ezt a réteget pedig a szemüveglencse felszínébe építjük bele. Ezt a „megbízható védelmi vonalat” úgy terveztük meg, hogy ezáltal biztonságos terméket hozzunk létre, amely hatékonyan elpusztítja és semlegesíti a vírusokat és baktériumokat. Az ezüst gyógyító tulajdonságai évszázadok óta ismertek, és jól megalapozottak a tudományban és a gyógyászatban. A ZEISS által kifejlesztett technológia a prémium, tükröződéscsökkentő réteg további jellemzőjeként beépíti ezt a bizonyított megközelítési módot annak érdekében, hogy a lencse felületén landoló vírusok és baktériumok elpusztuljanak és inaktiválódjanak. A terméket a Kínában, Németországban és Kanadában található független laboratóriumok és intézetek által végrehajtott vírusölő és antibakteriális tesztekre vonatkozó ISO-szabványoknak megfelelően tesztelték és bizonyították.

Szerezze be most a DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteggel ellátott ZEISS szemüveglencséjét!

 

Keressen fel minket! További lencséink!

 

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!