Cégünkről

A Szabolcs Optika több mint két évtizede várja ügyfeleit Nyíregyházán, a Bocskai utca 51. szám alatt.

NYÍREGYHÁZA. A szalonban a vendégeket a lehető legmagasabb színvonalon szolgálják ki! Ez az elv érvényesül a vizsgálatok alkalmával is, amihez innovatív géppark és nagy szakmai hozzáértés párosul. Látásvizsgálatot, szemész szakorvosi, kontaktológiai tanácsadást, zöld- és szürkehályog szűrését, cukorbetegség okozta szemkárosodások szűrését, szemüvegkészítést, szemfenékvizsgálatot egyaránt a legnagyobb precizitással végeznek. A legmodernebb technológia áll rendelkezésükre a különféle vizsgálatokhoz. A szemnyomásmérés, látótérvizsgálat, gépi színlátásvizsgálat egyedi, valóban személyre szabott lencsekészítést eredményez, melyet tizedmilliméter pontossággal, a legváltozatosabb formákban csiszolnak be a szakemberek.


single image

A Zeiss kiemelt partnere és márkaszaküzleteként a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szemüveglencséket forgalmazzák. A kontaktlencsét viselőknek pedig a CooperVision, a világ egyik legnagyobb kontaktlencsegyártójának nívós termékei is üdítő perspektívát nyújtanak. A szemvizsgálatokat dr. Szabó Irén szemész szakorvos és kontaktológus nagy szakmai hozzáértéssel végzi. A Szabolcs Optika sikeréhez 10 éve Fekete Róbert látszerész precíz és színvonalas munkája is hozzájárul. Homonyik Tünde pedig a barátságos kiszolgálás és a sok adminisztráció mestere. – A Zeiss által kifejlesztett komplex szemvizsgálati eljárás (POLATEST®) segítségével állapítjuk meg a szem fénytörési hibáját és optimalizáljuk a látásélességet – mondja dr. Szabó Irén. – Célunk a binoculáris (két szemes) látás összhangjának megteremtése, és ezáltal a lehető legkényelmesebb, legkomfortosabb viselhető szemüveg elkészítése. Üzletünk választékát folyamatosan bővítjük a legújabb fejlesztésű termékekkel. A legmegfelelőbb keret kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, de a készséges látszerészek segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában is. A gyerekek, felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják az egyszerűbbektől a legkiválóbb világmárkákig (Vouge, Oakley, Versace, Givenchy), korrekt árakon a kereteket. A most legkeresettebb Retro és Armani márkák széles választéka várja a szemüvegtrend követőit is. A napsütés elleni védelem éppen olyan fontos, mint a szemkorrekció! Nyáron nagyon sok fizikai hatás éri a szemünket, ezért könnyen károsodhat. Dioptriás, fényre sötétedő, polarizált napszemüvegeket minden korosztály számára tudnak ajánlani, a klasszikustól a legújabb divatirányzatok formavilágáig.Szakembereink


Dr. Szabó Irén
Dr. Szabó Irén
szemész szakorvos, kontaktológus

A Debreceni Orvostudományi Egyetem befejezése után a Szabolcs-Szatmár Megyei Kórház szemészeti osztályán dolgoztam. Előbb szemészetből szereztem szakvizsgát, majd kontaktológiából tettem sikeres vizsgát. Húsz éve dolgozom a Szabolcs Optikában. A szemüveg és a kontaktlencse rendelése mellett minden pacienst teljes körűen megvizsgálok tanáccsal látom el, munkámat a legkorszerűbb, innovatív műszerek segítik.


Fekete Róbert
Fekete Róbert
látszerész

A látszerész végzettséget 2007-ben szereztem meg Budapesten kiváló eredménnyel. Ezt követően lettem a Szabolcs optika dolgozója, immár 10 éve. Munkám nagy részét az optikában rendelt szemüvegek elkészítése teszi ki, amit a legnagyobb precizitással végzek el. Ezen kívül az eladásban is részt veszek, hiszen az optika által forgalmazott Zeiss márkájú szemüveglencséket is jól ismerem, ezért is kaptam a Zeiss cégtől az un ARANY PD-LÉC díjat.


Homonyik Tünde
Homonyik Tünde
ügyintéző

Négy éve vagyok a Szabolcs optika csapatának tagja. Fő feladatom az optika adminisztrációs feladatainak végzése raktárkészlet, betegkartonok kezelése . Ezen kívül részt veszek az eladásban is, szívesen adok tanácsot a megfelelő szemüvegkeretek kiválasztásában. Kontaktlencse viselőket is megfelelő tanáccsal látom el, hogy probléma mentes legyen a lencse


Dr. Balla Szabolcs
Dr. Balla Szabolcs
klinikai szakorvos


Nyitva tartás


Hétfő  11-17

Kedd  9-18

Szerda  9-17

Csütörtök  9-18

Péntek  9-17

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

OTP Cafeteria kártya

K&H Szép Kártya

OTP Széchényi kártya

MKB Széchényi kártya

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!