single image

Sensity: A fényresötétedő lencsék új generációja!

A rendkívüli kényelmet és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújtó Sensity fényresötétedő szemüveglencsék alkalmazkodnak az Ön életstílusához.
A Hoya Sensity termékcsaláddal anélkül élvezheti a 2 az 1-ben szemüveglencse előnyeit, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kontraszt és a színérzékelés terén.

haoya sensity elonyok

Sensity2

A Sensity 2 lencsék pillanatok alatt egy 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek a szabadban, míg beltéren a korábbiaknál kétszer gyorsabban világosodnak ki, és tökéletes átlátszóságot érnek el. Ráadásul, eközben végig 100% UV-védelmet biztosítanak.

Előnyők

  • Napszemüveglencsévé sötétedik a szabadban
  • Kétszer gyorsabban kivilágosodik beltéren
  • 100% UV védelem
  • Csökkent tükröződés

Sensity Fast

A leggyorsabban kivilágososó fényresötétedő lencse, hogy lépést tartson életmódjával
A piacon elérhető leggyorsabb kivilágosodási sebességnek, illetve a 100%-os UV-védelemnek köszönhetően a Sensity Fast két különböző szemüveglencse előnyeit biztosítja Önnek egy keretben.
A Sensity Fast fényresötétedő szemüveglencse kültéren gyorsan sötétedik 2-es kategóriájú napszemüveglencsévé, majd másodpercek alatt világosodik félig áttetsző állapotba beltéren.

Sensity Dark

Biciklizés, horgászás, vezetés vagy kocogás – a Sensity Dark lencse tökéletes megoldást nyújt, ha Ön sok időt tölt a szabadban. Ezek a továbbfejlesztett lencsék az UV- és a látható fény hatására extra sötét színt vesznek fel, így rendkívüli teljesítményt nyújtanak a kültéri tevékenységekhez. E lencsék még az autó szélvédője mögött is besötétednek, így erős fényviszonyok között, illetve magas hőmérséklet esetén is első osztályú kényelmet biztosítanak. Emellett, a Sensity Dark lencsék beltéren gyorsan kivilágosodnak, és teljesen átlátszó színt vesznek fel!

Sensity Shine

Rendkívül divatos megjelenést biztosító fényresötétedő lencsék.

A Sensity Shine lencsék extra sötét színt vesznek fel kültéren, de ezt egészen különleges módon teszik: divatos megjelenést biztosítanak vásárlóinak a tükrös rétegnek köszönhetően, amely kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető. A trendi, elegáns megjelenést szem előtt tartó vásárlói számára így a Sensity Shine lencse jelentheti az ideális megoldást! A tükrös rétegnek és a kitűnő fényresötétedő technológiának köszönhetően a Shine lencsék megtestesítik a napszemüveglencsék evolúcióját!

A Sensity lencsék három természetes színárnyalatban kaphatóak, amelyeket a szakértők a napszemüvegtrendek figyelembevételével fejlesztettek ki, a garantáltan divatos megjelenés érdekében. A Hoya három ilyen színt alkotott meg: egy természetes szürke árnyalatot, egy melegebb barnát, és egy élénk, de enyhe intenzitású zöldet.

Sensity színek

Forrás: hoyavision.com

Keressen fel minket! További lencséink!

 

Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!