single image

BAUSCH + LOMB KONTAKTLENCSE-ÁPOLÁS PROTOKOLL

A BAUSCH + LOMB az egészséges és kényelmes kontaktlencse-viselési élmény érdekében a következő napi teendők betartását javasolja:

  1. LÉPÉS: A lencsék mindkét oldalára cseppentsen 3 csepp Biotrue multifunkciós ápolószert, majd a lencsék mindkét oldalát 20 másodpercig gyengéden dörzsölje át!
  2. LÉPÉS: A lencsék mindkét oldalát 5 másodpercig alaposan öblítse le Biotrue multifunkciós ápolószerrel!
  3. LÉPÉS: A megtisztított kontaktlencséket helyezze a lencsetartó dobozba és öntsön rájuk friss Biotrue multifunkciós ápolószert! A lencséket legalább 4 óra hosszat hagyja ázni az ápolószerben! Ne felejtsen el mindig friss ápolószert használni - minden használat után öntse ki az ápolószert a lencsetartó dobozból! 
  4. LÉPÉS: A lencséket most már viselheti.

FONTOS:

  • Ha mégis bármilyen szennyeződés marad a lencsék felszínén, a felhelyezés előtt a lencséket öblítse le Biotrue multifunkciós ápolószerrel! 
  • Amennyiben a lencséket csak később viseli, úgy tárolja azokat a lezárt lencsetároló dobozban! 
  • Ne tárolja a lencséket egyszerű sóoldatban, tartsa azokat Biotrue multifunkciós ápolószerben áztatva! A sóoldat ugyanis, nem fertőtlenít!
  • Lencséit azok viseléséig tartsa a lezárt lencsetároló dobozban! Ennek időtartama a 30 napot nem haladhatja meg! Ha mégis hosszabb ideig nem használta a lencséit, úgy a szemre helyezés előtt tisztítsa meg és fertőtlenítse azokat friss Biotrue multifunckós ápolószerrel! 
  • A nappali viselésű kontaktlencsék nem egész éjszakán át tartó viselésre készültek, így tilos azokban aludni! 
  • Mindig tartsa be a kontaktológusa tanácsait, és a lencséhez csak kézmosás után, száraz kézzel nyúljon! 

 


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!