single image

Élvezze a napsütést ragyogás nélkül

A Hoya Polarizált lencsék hatékonyan kiszűrik a zavaró fényvisszaverődéseket és a ragyogást, és kontrasztosabb látást biztosítanak. Így nagyobb kényelmet nyújtanak a szabadban, még a legvakítóbb napfényben is. A Hoya új Polarizált portfóliója különböző termékkombinációk  széles választékát nyújtja, így minden vásárló megtalálja majd a tökéletes megoldást!

Mit igérünk?

A polarizált lencsék kiszűrik a vízszintes irányú fényhullámokat. Amikor a fény visszaverődik egy csillogó felületről (például nedves úttest, autó, ablak, hó, víz), akkor polarizálódik. Ettől megnő a fény intenzitása, ami kellemetlen, vakító tükröződésekhez vezet, a láthatóság pedig megromlik. A Hoya Polarizált lencsék megszűrik ezt a fényt és megelőzik ezeket a vakító tükröződéseket, ezért viselésük közben tökéletes látásélményt tapasztalhatunk - bárhol, bármikor. 

Kinek ajánluk?

A legkényelmesebb napszemüveglencsék egy széles célközönség számára. A polarizált lencsék tökéletes megoldást jelentenek mindazoknak, akiknek elegük van a vakító visszatükröződésekből. A Hoya Polarizált lencsék előnyeit különösen azok fogják élvezni, akik gyakran vezetnek, kültéri sportokat űznek, vagy sokat tartózkodnak a szabadban

  • Sofőrök, illetve az utazás és a vízi-, vagy téli sportok szerelmesei
  • Fényérzékeny, illetve a ragyogásra érzékeny személyek
  • Divatdiktátorok, és azok, akik a legkényelmesebb napszemüveglencsékre vágynak.

 


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!