single image

ZEISS Tisztító megoldások szemüvegekhez, okoseszközökhöz

Miután kutatások is bizonyítják, hogy amennyiben nem tisztítjuk kellő rendszerességgel a gyakran megérintett szemüvegeket, vagy okostelefonokat, megtapadhatnak rajtuk a szennyeződések és a baktériumok is, ezért ebben a járvány okozta vészhelyzetben, különösen ajánlott ezeknél a tárgyaknál is nagy hangsúlyt fektetni a higiéniára - a napi rutin részeként! Bár a Zeiss tisztítóeszközök NEM rendelkeznek baktériumellenes tanúsítvánnyal, és NEM lettek COVID-19 ellen tesztelve, de ettől még nagyon hatékony segítséget nyújtanak a szemüvegének, vagy az okoseszközének tisztításában. 

ZEISS nedves törlőkendő

A minden lencséhez és okoseszközhöz alkalmas, egyedi tasakokba csomagolt, egyszer használatos Zeiss nedves szemüveglencse és okostelefon törlőkendő, tökéletes arra a célra, ha gyorsan meg akarja törölni a lencséjét, vagy az eszközének a képernyőjét, ugyanakkor a fertőzés csökkentése érdekében fontos betartani, hogy valóban csak egyszer használatosak, így az alkalmazásuk után mindig azonnal ki kell dobni ezeket! Rendkívül finom textúráját alkoholmentes összetevők, és egyedi tisztítószer nedvesíti, amelyek kivételesen kíméletesen tisztítanak anélkül, hogy nyomot hagynának. Hatékonyan tünteti el a szemüveglencséről és a képernyőről is az ujjlenyomatokat, a port és a szennyeződéseket, miközben csíkmentes felületet biztosít, és nem tesz kárt a rétegekben.

ZEISS tisztítóspray mikroszálas törlőkendővel

A Zeiss tisztítóspray, kiegészítve a Zeiss mikroszálas törlőkendővel pedig, a tökéletes páros lehet az Ön szemüvegének a tisztításában! Együttes használatukkal a szemüvege tiszta és foltmentes lesz! Fújjon egy kicsit a spray-ből a mikroszálas törlőkendőre, és törölje át velük a lencse mindkét oldalát, és így, ezzel a módszerrel az optikai felületek alapos tisztításon mennek majd keresztül! A spray szintén nem tartalmaz olyan agresszív hatású tisztítószert, ami kárt tenne a lencsében, vagy a rétegben, míg a mikroszálas törlőkendő mindig az elsődleges választás lesz a hosszú élettartamú lencsék tisztításához. Utóbbi nemcsak a spray-val együtt használható, hanem szárazon, vagy a lencsét langyos vízzel leöblítve is. A csupán két aktív hatóanyaggal kombinált kiváló minőségű mikroszálas törlőkendő új szintre emeli a szemüvegtisztítást.

Vásárlói előnyök a Zeiss lencsetiszító termékcsaláddal kapcsolatban:

  • Hosszantartó eredményeket biztosítanak, és kíméletesen tisztítanak anélkül, hogy kárt tennének a különböző rétegekben.
  • Valamennyi szemüveglencse esetén biztonságosan használhatók, beleértve a modern, speciális felületkezeléssel készült lencséket is.
  • Egyaránt alkalmasak okoseszközök, kamerák, fényképezőgépek, laptopok, LCD kijelzők tisztítására is. (Törött képernyők esetén ne használja!)
  • Alkoholmentes, egyedi vegyületek kombinációjával készül, amelyek nem tartalmaznak agresszív ablaktisztító anyagokat, és mesterséges illóanyagokat.

Forrás: zeiss.hu


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!