single image

A HOYA bemutatja vadonatúj fejlesztését
a napszemüveglencséken alkalmazható Hi-Vision SUN Pro felületkezelést!

A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. A Hoya a legmodernebb technológiákat alkalmazva mindig kiemelkedő figyelmet szentelt a csúcsminőségű rétegek kifejlesztésének. Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision SUN Pro.

Ez az egyedülállóan új, napszemüveglencsékhez rendelhető színtelen felületkezelés, amely amellett, hogy esztétikus megjelenést nyújt, magas karcállóság és tartósság, illetve fokozott UV-védelem jellemzi.

A Hi-Vision SUN Pro egy prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva.

Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

A Hi-Vision SUN Pro jellemzői:

  • A legesztétikusabb megjelenést biztosító felületkezelés a nem kívánt színes tükröződések kiküszöbölésének köszönhetően
  • Első és hátsó oldali UV-védelem
  • A zavaró tükröződések csökkentése révén a sztenderd színezett lencséknél lényegesen jobb kontrasztot és magasabb fokú látásélményt biztosít
  • Víz-, zsír és szennyeződéstaszító a könnyebb tisztíthatóság érdekében
  • Rendkívüli tartósság és karcállóság (HVLL minőség)

Forrás: hoyavision.com


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!