single image

ZEISS SmartLife lencsék

Legyen felkészült napjaink szemünket érő kihívásaira. 

A ZEISS legkiválóbb teljes körű lencsecsaládja. Egy innovatív, modern termék, amely kielégíti napjaink ügyfeleinek vizuális igényeit – életkoruktól függetlenül.

Életkorunkkal együtt vizuális igényeink is változnak.

Fiatalon és idősebb korban is meg kell küzdenünk a szemünket érő terheléssel, ami mára már modern életmódunkkal jár. De vizuális igényeink a korunkkal együtt változnak, szemünk anatómiai és élettani változásai idővel különféle kihívásokat eredményezhetnek.

A digitális közösség egyre növekszik, és az online jelenlét életkortól függetlenül egyre inkább előtérbe kerül.

A digitális eszközök és a fizikai környezet közötti állandó fókuszváltás kihívást jelenthet a szemünk számára, és kényelmetlen látásélményhez vagy a szem elfáradásához vezethet. Nem csak éles centrális látásra, hanem zavartalan perifériás látásra is szükségünk van ahhoz, hogy a mindennapok folyamán tekintetünk könnyedén válthasson a különböző távolságok és irányok között.

Ezért fejlesztette ki a ZEISS ezt az új és teljes körű lencsekínálatot, hogy olyan megoldást kínáljon, amely minden szemüvegviselőnek segít lépést tartani korunk változásaival.

SmartLife lencsék előnyei

Széles látóteret és egész napos vizuális kényelmet biztosít ügyfeleinek online és folyamatosan mozgásban lévő életmódjukhoz, életkoruktól vagy egyéni vizuális kihívásaiktól függetlenül.

Könnyed és pihentető látást biztosít minden távolságban és irányban, bizonyítottan kimagasló látásminőséggel.

A ZEISS SmartLife lencsék kialakítását viselőik életkorának előrehaladtával adaptáljuk változó vizuális igényeikhez.

Forrás:  zeiss.hu

Keressen fel minket! További lencséink!

Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!