single image

Hoyalux iD WorkStyle 3.

Digitális világunkban minden eddiginél nagyobb megterhelés éri a szemünket. A megfelelő lencsék nélkül ez a terhelés a digitális szemfáradtásg tüneteihez vezehet, például nyaki fájdalmat, fejfájást vagy homályos látást okozhat. A Hoyalux iD WorkStyle 3 munkaszemüveg lencse a legprémiumabb választás, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy jobb fókuszt és szélesebb látómezőt biztosítsanak közeli és köztes távolságra.


A Hoyalux iD WorkStyle 3 személyre szabható, prémium munkaszemüveg lencse tökéletes választás azoknak a leginkább beltéri munkát végző presbyóp korú (40 év feletti) szemüvegviselőknek, akik sokszor kénytelenek fókuszt váltani a különböző eszközök használata közben mind közeli, mind köztes távolságokban. Könnyű megszokás és kiváló látáskényelem személyre szabva.


Ha a legfontosabb szempont reggeltől estig a professzionális csúcsteljesítmény, a Hoyalux Workstyle 3 szemüveglencséknél ne érd be kevesebbel. A könnyű megszokás és a tökéletesen személyre szabható látáskényelem is azt a célt szolgálja, hogy új szemüveged prémium minőségű munkaeszközként kísérjen át minden napon.

Forrás: hoyavision.com


Keressen fel minket! További lencséink!

 

Fizetési módok


Mastercard

VISA

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!