Cégünkről

A Szabolcs Optika több mint két évtizede várja ügyfeleit Nyíregyházán, a Bocskai utca 51. szám alatt.

NYÍREGYHÁZA. A szalonban a vendégeket a lehető legmagasabb színvonalon szolgálják ki! Ez az elv érvényesül a vizsgálatok alkalmával is, amihez innovatív géppark és nagy szakmai hozzáértés párosul. Látásvizsgálatot, szemész szakorvosi, kontaktológiai tanácsadást, zöld- és szürkehályog szűrését, cukorbetegség okozta szemkárosodások szűrését, szemüvegkészítést, szemfenékvizsgálatot egyaránt a legnagyobb precizitással végeznek. A legmodernebb technológia áll rendelkezésükre a különféle vizsgálatokhoz. A szemnyomásmérés, látótérvizsgálat, gépi színlátásvizsgálat egyedi, valóban személyre szabott lencsekészítést eredményez, melyet tizedmilliméter pontossággal, a legváltozatosabb formákban csiszolnak be a szakemberek.


single image

A vezető szemüveglencse gyárakkal állunk kapcsolatban, akiktől a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szemüveglencséket kapjuk és forgalmazzuk. A kontaktlencsét viselőknek pedig a CooperVision, a világ egyik legnagyobb kontaktlencsegyártójának nívós termékei is üdítő perspektívát nyújtanak. Emellett számos világmárka termékeit is megtalálja optikánkban. A szemvizsgálatokat dr. Szabó Irén szemész szakorvos és kontaktológus nagy szakmai hozzáértéssel végzi. A Szabolcs Optika sikeréhez Demeter Imre látszerész precíz és színvonalas munkája is hozzájárul. Homonyik Tünde pedig a barátságos kiszolgálás, vevő tájékoztatás és a sok adminisztráció mestere. A komplex szemvizsgálati eljárás segítségével állapítjuk meg a szem fénytörési hibáját és optimalizáljuk a látásélességet. Célunk a binoculáris (két szemes) látás összhangjának megteremtése, és ezáltal a lehető legkényelmesebb, legkomfortosabb viselhető szemüveg elkészítése. Üzletünk választékát folyamatosan bővítjük a legújabb fejlesztésű termékekkel. A legmegfelelőbb keret kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, de a készséges látszerészek segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában is. A gyerekek, felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják az egyszerűbbektől a legkiválóbb világmárkák kereteit (Vouge, Armani, Ray-Ban, Retro, Oakley, Versace). A most legkeresettebb Retro és Armani márkák széles választéka várja a szemüvegtrend követőit is. A napsütés elleni védelem éppen olyan fontos, mint a szemkorrekció! Nyáron nagyon sok fizikai hatás éri a szemünket, ezért könnyen károsodhat. Dioptriás, fényre sötétedő, polarizált napszemüvegeket minden korosztály számára tudnak ajánlani, a klasszikustól a legújabb divatirányzatok formavilágáig.Szakembereink


Dr. Szabó Irén
Dr. Szabó Irén
szemész szakorvos, kontaktológus

A Debreceni Orvostudományi Egyetem befejezése után a Szabolcs-Szatmár Megyei Kórház szemészeti osztályán dolgoztam. Előbb szemészetből szereztem szakvizsgát, majd kontaktológiából tettem sikeres vizsgát. Több mint húsz éve dolgozom a Szabolcs Optikában. A szemüveg és a kontaktlencse rendelése mellett minden pacienst teljes körűen megvizsgálok, tanáccsal látom el. Munkámat a legkorszerűbb, innovatív műszerek segítik.


Homonyik Tünde
Homonyik Tünde
ügyintéző

Közel 10 éve vagyok a Szabolcs optika csapatának tagja. Fő feladatom az optika adminisztrációs feladatainak végzése, valamint a vevőink tájékoztatása. Ezen kívül részt veszek az eladásban is, szívesen adok tanácsot a megfelelő szemüvegkeretek kiválasztásában. Kontaktlencse viselőket is megfelelő tanáccsal látom el, hogy probléma mentes legyen a lencse viselése.


Dr. Balla Szabolcs
Dr. Balla Szabolcs
klinikai szakorvos


Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!