single image

Makuladegeneráció: szemfenéki meszesedés

Az időskori makuladegeneráció napjainkra népbetegség lett. Az éleslátás helyén az ideghártya sejtjeinek pusztulását jelenti. Nem gyógyítható, de kezelni lehet, illetve a megelőzéssel nagyon sokat tehetünk, hogy a látásromlást késleltessük!
Olvassa el a cikket, és tájékozodhat a megelőzés lehetőségeiről, illetve megtudhatja, hogyan tesztelheti otthon is éleslátását!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Kontaktlencse - ápolási útmutató

Hamarosan itt a nyári szezon! Ilyenkor egyre többen viselnek kontaktlencsét a szabadidős tevékenységekhez, nyári programokhoz. Fontos figyelnünk a kontaktlencsék tisztántartására! Lencséi tisztítása, fertőtlenítése és fehérjeoldása érdekében nem árt néhány fontos tanácsot megfogadni! Ebben nyújt segítséget a BAUSCH + LOMB Kontaktlencse-ápolási útmutató.

Tovább a teljes cikkre!

Szemünk védelme a káros sugarak ellen

Nem csak bőrünket, hanem szemünket is védeni kell a naptól!
Részlet a Kölcsey TV Harmónia című műsorának 2018.06.27.-ei adásából, melyből megtudhatja Dr. Szabó Iréntől, hogy milyen sugaraktól kell óvnunk szemünket. Továbbá hasznos tanácsokat és tippeket kaphat szeme teljes körű védelméhez a nyári napsütéses időkben is!
Tekintse meg a videót!

Keressen fel minket!
single image

Zöldségekkel a látásunkért

A Kelet-Magyarország 2018.június 18.-án megjelent számában olvashattak egy érdekes cikket, melyben Dr. Szabó Irén beszélt az időskori vakság megelőzéséről, illetve hasznos tanácsokat adott arról, hogyan védhetjük meg szemünket a látásromlástól.

Tovább a teljes cikkre!
single image

Teljes körű könnypótlás szemszárazságban

Szúró, égő viszkető érzés a szemben, szemvörösség, fényérzékenység, szemfáradékonyság, fokozott panaszok számítógépes munka vagy kontaktlencse viselése esetén. Ezek a szemszárazság tünetei! Ha kíváncsi a kiváltó okokra és a megfelelő kezelésre, olvassa el a teljes cikket!


Tovább a teljes cikkre!
single image

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!