single image

Csendes járvány

A rövidlátás napjaink egyik leggyakoribb szemproblémája.
A Kelet-Magyarország 2022. október 24.-én megjelent számában Dr. Szabó Irén beszélt a gyerekkori rövidlátásról, illetve hasznos tanácsokat kaphatunk arról, hogyan védhetjük meg szemünket a látásromlástól. Demeter Imre látszerésztől pedig megtudhatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a szemüvegválasztás során.
Tovább a teljes cikkre!
single image

Kontkatlencse behelyezése és kivétele

Ahhoz, hogy hosszú távon sikeresen viselhess kontaktlencsét, van számodra pár hasznos információnk!
Olvasd el tájékoztatónkat, melyben segítséget nyújtunk a kontaktlencse felhelyezésével és eltávolításával kapcsolatban!
Kontaktlencse behelyezése, kivétele

A száraz szem tünetei a szemhéjtoalett otthoni alkalmazásával enyhíthetők

Allergiaszezonban különösen fontos, hogy a nemkívánatos pollenek ki tudjanak ürülni a könnycsatornán keresztül. A szemfelszín védelméhez azonban a könny minden összetevőjének megfelelő arányára van szükség, különben a könnyréteg nem tudja ellátni feladatát, hamarabb elpárolog, szemünk irritálttá válik, a látás elhomályosodhat.
Az alábbi videóban látható szemhéjtoalett mindennapos alkalmazása segít enyhíteni – sok esetben pedig megszüntetni – a tüneteket, így jelentősen javíthatja a páciensek életminőségét.
Forrás:Blikk.hu
single image

Makuladegeneráció: szemfenéki meszesedés

Az időskori makuladegeneráció napjainkra népbetegség lett. Az éleslátás helyén az ideghártya sejtjeinek pusztulását jelenti. Nem gyógyítható, de kezelni lehet, illetve a megelőzéssel nagyon sokat tehetünk, hogy a látásromlást késleltessük!
Olvassa el a cikket, és tájékozodhat a megelőzés lehetőségeiről, illetve megtudhatja, hogyan tesztelheti otthon is éleslátását!

Tovább a teljes cikkre!
single image

Kontaktlencse - ápolási útmutató

Hamarosan itt a nyári szezon! Ilyenkor egyre többen viselnek kontaktlencsét a szabadidős tevékenységekhez, nyári programokhoz. Fontos figyelnünk a kontaktlencsék tisztántartására! Lencséi tisztítása, fertőtlenítése és fehérjeoldása érdekében nem árt néhány fontos tanácsot megfogadni! Ebben nyújt segítséget a BAUSCH + LOMB Kontaktlencse-ápolási útmutató.

Tovább a teljes cikkre!

Szemünk védelme a káros sugarak ellen

Nem csak bőrünket, hanem szemünket is védeni kell a naptól!
Részlet a Kölcsey TV Harmónia című műsorának 2018.06.27.-ei adásából, melyből megtudhatja Dr. Szabó Iréntől, hogy milyen sugaraktól kell óvnunk szemünket. Továbbá hasznos tanácsokat és tippeket kaphat szeme teljes körű védelméhez a nyári napsütéses időkben is!
Tekintse meg a videót!

Keressen fel minket!
single image

Zöldségekkel a látásunkért

A Kelet-Magyarország 2018.június 18.-án megjelent számában olvashattak egy érdekes cikket, melyben Dr. Szabó Irén beszélt az időskori vakság megelőzéséről, illetve hasznos tanácsokat adott arról, hogyan védhetjük meg szemünket a látásromlástól.

Tovább a teljes cikkre!
single image

Teljes körű könnypótlás szemszárazságban

Szúró, égő viszkető érzés a szemben, szemvörösség, fényérzékenység, szemfáradékonyság, fokozott panaszok számítógépes munka vagy kontaktlencse viselése esetén. Ezek a szemszárazság tünetei! Ha kíváncsi a kiváltó okokra és a megfelelő kezelésre, olvassa el a teljes cikket!


Tovább a teljes cikkre!
single image

Nyitva tartás


Hétfő  9-15

Kedd  9-15

Szerda  9-15

Csütörtök  9-15

Péntek  9-15

Szombat  ZÁRVA

Vasárnap  ZÁRVA

Fizetési módok


Mastercard

VISA

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatót!